UBAT KENCING MANIS

Tag Archives: Pengedar Kacip Emas

UBAT PENAWAR PENYAKIT KENCING MANIS | KACIP EMAS



Sila Lihat Video Testimoni Di Bawah…

Makcik Norlia pesakit kencing manis telah berjaya

kurangkan paras gula dalam darah daripada paras 14.6 kepada paras 6.

Luka di kaki beransur kering dan semakin pulih. Kaki yang hitam beransur pulih.

Adakah anda sedang tercari-cari

ubat kencing manis atau penawar untuk

mengawal paras gula dalam darah atau

untuk merawat kaki luka berlubang

kerana penyakit kencing manis!!!

Jika YA…jawapannya ada di sini.


potong kaki kerana penyakit kencing manis

Jangan tunggu hingga jadi begitu, rawat segera penyakit kencing manis anda. Penyakit kencing manis adalah salah satu penyakit yang sangat berbahaya kepada manusia.

Penderitaan yang tiada berkesudahan. Lihat gambar di bawah kesan daripada penyakit kencing manis yang berlarutan.

Assalamualaikum…dan salam sejahtera.

Saudara…saya sangat-sangat memahami, menderita kerana penyakit kencing manis bukanlah kehendak kita, malah sesiapa pun tidak mahu mengidap penyakit kencing manis dan kalau boleh mahu sihat sentiasa semasa hidup. Saya faham perasaan anda, menempuh hari demi hari sebagai pesakit kencing manis begitu sukar, tetapi apakan daya mungkin ini ujian kepada kita dan ketentuanNya. Setiap hari perlu mengambil ubat yang di berikan oleh doktor malah pemakanan juga harus di kawal sentiasa. Tidak boleh manis dan tidak boleh makan banyak.

Saya harap anda janganlah berputus asa dalam mengubati  penyakit kencing manis ini, teruskan usaha untuk merawatnya. Sebab setiap penyakit ada ubatnya. Lihat di bawah ini, mereka yang sudah sembuh atau pun yang sudah berjaya mengawal penyakit kencing manis mereka selepas  menggunakan ubat kencing manis yang akan saya syorkan kepada anda untuk mencubanya.

Testimoni Terkini 18 Januari 2012

Sms melalui telefon daripada encik azhari. Ibu beliau dah sembuh daripada kencing manis setelah mengambil empat botol. Sekarang paras gula sekitar 5.5 sahaja. Ibu beliau hanya perlu maintain jaga permakanan seharian, jaga pantang sebagai pesakit kencing manis untuk kekal sihat. Doktor sarankan untuk jumpa dengannya 3 bulan sekali (secara berkala) untuk pemantauan…

Testimoni Terkini 2 Januari 2012

Ketika anak beliau menghubungi saya di facebook untuk menyatakan yang emaknya telah berjaya turunkan paras kencing manis daripada 28 kepada 7.5 hanya dengan penggunaan satu botol.

Testimoni pesakit kencing manis yang telah berjaya!!!

ubat kencing manis

ubat kencing manis

En. Wan Ariffin bin Ismail

En.Wan Ariffin berumur 41 tahun telah menderita penyakit Diabetes sejak tahun 1990 lagi. Sepanjang tempoh itu, beliau telah mengalami koma sebanyak 15 kali. En.Wan Ariffin juga telah mendapat rawatan daripada lebih kurang 25 orang pakar dan bergantung kepada suntikan insulin selama 10 tahun.

Beliau telah keluar masuk dari hospital sebanyak 40 kali dan tarikh terakhir beliau keluar adalah pada 6 Ogos 2002 dengan bacaan gula sebanyak 22.7 mmol/L. Ketika itu, keadaan beliau amat kritikal di mana tapak kaki sebelah kanan dijangka akan dipotong pada 11 Ogos 2002.

Pada 10 Ogos 2002 ketika En. Wan Ariffin dalam keadaan separa koma, beliau telah meminum ubat kencing manis Kacip Emas. Beliau mempunyai tempoh lebih kurang 17 jam sebelum kakinya dipotong. Berkat usaha dan ikhtiar En. Wan Ariffin, beliau meminum lagi 500 ml Penawar Kacip Emas™ pada pagi 11 Ogos 2002 itu dan alhamdulillah paras gula telah turun kepada 5.6 mmol/L daripada bacaan sebelumnya iaitu 22.7 mmol/L.

Perubahan tersebut telah menyelamatkan kaki beliau daripada dipotong dan dibenarkan keluar dari hospital pada hari yang sama. Kini keadaan beliau telah pulih seperti sediakala dan tahap gula tidak melebihi 6.0mmol/L. Luka beliau juga telah sembuh 100%. Secara keseluruhannya, beliau telah meminum sebayak 5 botol Penawar Kacip Emas.

Minum ubat kencing manis tak perlu lagi suntik insulin

En. Hamid bin Ismail

Encik Hamid berumur 60 tahun dan berasal dari Pokok Sena, Kedah telah menghidap Diabetes selama 13 tahun. Pakar perubatan moden telah mengesahkan bahawa kesemua jari kaki kirinya telah mencapai tahap paling kronik dan berbahaya iaitu ‘Gangrene’.

Akibatnya, sepuntung jari kakinya telah dipotong di sebuah klinik swasta pada 15 Jun 2004. Semakin hari, kesan daripada jari yang dipotong tersebut tidak sembuh dan beliau dinasihati untuk membuat pembedahan susulan (dipotong) memandangkan empat jari yang selebihnya telah dijangkiti serta menjadi hitam.

Keadaan tersebut menyukarkan beliau untuk bergerak dan hanya mampu terlantar di atas katil. Luka yang semakin serius tersebut membawa kepada beberapa komplikasi seperti kebas pada kedua-dua belah kaki, bisul, dan kerap kencing sehingga 5 ke 6 kali pada waktu malam.

En. Hamid telah puas berikhtiar namun tiada yang berkesan. Akhirnya pada 11 Ogos 2004, beliau telah mencuba ubat herba kencing manis Kacip Emas dan hasilnya amat menakjubkan. Setelah meminum botol ketiga, jari kakinya yang kedua telah tanggal dengan sendiri. Kemudian, setelah botol keempat pula tiga lagi jari tertanggal.

Pada 23 Ogos 2004, seketul darah beku sebesar buah pingpong telah keluar. Beliau amat bersyukur  kerana sejak itu kakinya telah menunjukkan petanda untuk sembuh di mana rasa kebas pada kedua belah kakinya mula berkurangan dan beliau tidak lagi kerap membuang air kecil pada waktu malam.

Ustaz Mohamed Azri B. Tajudin (43 Tahun)

Saya telah mengidap kencing manis selama lapan (8) tahun sejak tahun 2000. Selama masa itu, saya cuma mengambil ubat hospital pada bulan November 2007. Ibu jari kaki saya terluka (Makan cekam). Saya mendapat rawatan di klinik swasta beberapa lama sebelum dinasihatkan oleh doktor supaya mendapat rawatan lanjut di Hospital Besar Pulau Pinang.

Atas nasihat daripada doktor dan kawan-kawan saya pergi ke hospital. Sampai sahaja di hospital saya terus dimasukkan ke wad. Akhirnya keempat jari kaki sebelah kiri saya dipotong di bahagian atas tapak kaki saya dilapah.

Doktor telah memutuskan kaki saya harus di potong sehingga atas paras buku lali. Teman-teman saya telah membawa saya ke sebuah pusat rawatan alternatif (tidak dapat disiarkan disini) di Sri Gombak, Selangor dengan bayaran sebanyak RM 8,850.00 sebulan. Empat hari sebelum tamat rawatan kaki saya mula bernanah dan doktor menasihatkan saya pergi ke hospital semula.

Usaha saya yang terakhir ialah mendapatkan khidmat nasihat dan rawatan dari pihak Kacip Emas (Gold Pincer Trading, Alor Star). Setelah tiga minggu mengamal Penawar Kacip Emas dan mendapat rawatan yang teliti daripada pihak Kacip Emas, kaki saya mula menunjukkan perubahan dengan izin Allah walaupun luka tapak kaki saya agak besar disebabkan nanah.

Saya amat yakin dan berdoa semoga Allah menyembuhkan saya dengan keberkesanan kerana Kacip Emas dan rawatan yang teliti agar saya dapat berdiri semula sebagai Imam dan saya juga berdoa semoga Kacip Emas akan berkesan pada setiap pesakit kencing manis.

Saya bersyukur kepada Allah S.W.T, terima kasih kepada Kapt. Yusoff, Pak Din dan semua warga kerja Kacip Emas yang sangat prihatin.Sekarang kaki saya telahpun pulih 95% berikhtiar dengan mengambil Penawar Kacip Emas. Dahulu bacaan gula saya 29 mmol/L dan sekarang tidak melebihi 6.0 mmol/L dan tidak perlu mengambil insulin 2 kali sehari seperti sebelumnya. Alhamdulillah…

En.Khairuddin bin Omar

Beliau telah menghidap penyakit kencing manis selama setahun dan telah mendapat luka yang serius pada pertengahan tahun 2002. En. Khairuddin telah menjalani rawatan di sebuah klinik swasta di Alor Star pada 1 Ogos 2002 dan kemudian dirujuk pula ke Hospital Alor Star.

Lukanya amat kritikal dan menyebabkan beliau tidak boleh berjalan, keletihan dan lemah tenaga. Setelah beliau meminum Penawar Kacip Emas sebanyak 4 liter secara keseluruhannya, luka beliau kini telah sembuh seperti sediakala.

Hjh Saodah Bt Hj Md Isa (59 Tahun)

Pada bulan Mac 2007, saya telah dimasukkan ke wad ICU, KMC Kedah setelah pitam dan koma selama 8 hari. Tubuh badan menjadi lembik dan hampir lumpuh sepenuhnya. Setelah diberi rawatan sewajarnya dan tidak menunjukkan sebarang perubahan, doktor menasihatkan agar saya di bawa balik ke rumah, mungkin kerana dirasakan sudah tiada harapan untuk hidup.

Di rumah, semua ahli keluarga telah berkumpul dan membaca surah Yassin. Walaupun tidak dapat bergerak, saya telah diberikan Penawar Kacip Emas yang dibawa oleh seorang kenalan (Pak Din) dan alhamdulillah dalam beberapa hari tangan dan kaki telah boleh bergerak semula.

Sekarang saya telah boleh berjalan seperti sediakala dan mampu membuat kerja seperti orang lain dan saya juga amat bersyukur kerana diberi kesihatan yang baik. Terima kasih Penawar Kacip Emas.


Ubat Kencing Manis Testimoni

Puan Sabariah binti Shaari

Puan Sabariah telah menghidap kencing manis selama 5 tahun. Peristiwa terkena gulai kawah yang sedang menggelegak pada 6 Ogos 2004 menyebabkan beliau dimasukkan ke Hospital Kangar pada hari yang sama.

Beliau kemudian dimasukkan ke ICU (Unit Rawatan Rapi) dan dirawat oleh seramai sebelas orang doktor dan pakar. Mereka meramalkan beliau terpaksa berada di hospital untuk tempoh masa yang agak lama lebih kurang setahun berdasarkan kecederaan yang dialaminya adalah serius.

Puan Sabariah kemudian berikhtiar dengan mencuba ubat kencing manis Kacip Emas pada 7 Ogos 2004 dan mendaftar keluar dari hospital pada 9 Ogos 2004.

Sungguh menakjubkan!

Kecederaan beliau telah pulih seperti sediakala selepas meminum 4 botol Penawar Kacip Emas untuk tempoh kurang dari 2 minggu.

Nazeri B. Pandak Karim (57 Tahun)

Saya mula sedar mendapat kencing manis pada bulan November 2007. Pada masa itu saya sering demam, keletihan dan ukuran pinggang saya telah susut dari saiz 47 ke 34 dalam masa beberapa minggu sahaja.

Kaki saya telah terluka dan semakin membengkak dan memakan masa yang lama untuk pulih. Setelah pergi ke klinik saya telah disahkan mengidap kencing manis dengan bacaan gula 17 mmol/L.

Saya telah diperkenalkan kepada Kacip Emas oleh seorang kawan dan setelah mengambil 2 botol luka saya telah sembuh dengan cepat dan kesan-kesan luka telah hilang. Gula saya telah kembali ke paras normal iaitu 4.9 mmol/L sehingga sekarang. Terima kasih kepada Kacip Emas.

 

En. Mahizan B. Mansor (28 Tahun)

Jari kaki sebelah kiri saya telah dipotong, manakala tapak kaki saya juga telah ditebuk oleh doktor.

Setelah saya meminum 1 botol setengah kacip emas, tidak disangka kandungan gula dalam darah berkurangan iaitu dari 12 unit – 3.6 unit.

En. Izham bin Zainul

Encik Izham berusia 57 tahun telah menghidap penyakit Diabetes selama 18 tahun dan telah beberapa dimasukkan ke hospital. Beliau mengalami luka-luka dijari dan belakang tangan. Sejak itu, beliau juga sering keletihan dan lemah tenaga. Disamping itu, beliau juga kerap membuang air kecil sewaktu tidur.

Beliau telah membuat pemeriksaan gula di klinik yang sama pada pagi 6 September 2002 iaitu selepas dua hari meminum Penawar Herba Kacip Emas dan didapati bacaan gula telah turun kepada 9.0 mmol/L.

Susulan itu, keadaan beliau semakin pulih dan luka di tangannya telah kering seta pulih. Pemeriksaan gula terakhir sehingga ke saat ini adalah di bawah 8.0 mmol/L. Secara keseluruhannya beliau telah meminum sebanyak 6 botol Penawar Kacip Emas™.

ubat diabetes kacip emas sangat berkesan

En. Abd. Rahman bin Mahmud

Encik Abdul Rahman bin Mahmud berasal dari Kampung Ceruk Tok Uban , Sik Kedah kini berusia 49 tahun. Beliau menghidap penyakit Diabetes selama 8 tahun. Beliau pernah dimasukkan ke Hospital Alor Setar pada 10 Ogos 2002 dan pada ketika dalam tahap kritikal dengan bacaan gula iaitu 29.9 mmol/L.

Beliau mengalami luka yang serius pada tapak dan belakang kaki. Setelah meminum 4 botol Penawar Kacip Emas, bacaan gula yang diambil pada 11 Ogos 2002 ialah 5.6 mmol/L. Beliau kini telah pulih dan menjalani kehidupan seperti biasa.

Haji Abdullah bin Puteh

Haji Abdullah berusia 70 tahun dan berasal dari Kodiang, Kedah. Bacaan gula maksima yang di ambil ialah 24.5 mmol/L dan telah turun kepada 5.3 mmol/L iaitu dikategorikan sebagai paras normal.

Setelah meminum Penawar kencing manis Kacip Emas, luka yang dialami pada tapak kakinya telah sembuh sepenuhnya dan beliau tidak lagi mengalami keletihan. Beliau juga telah kembali bertenaga dan berupaya menunggang motosikal semula dan melakukan kerja-kerja harian.


tangan yang luka juga perlu minum ubat kencing manis untuk sembuh

Klik gambar untuk besarkan

Testimoni-testimoni pesakit kencing manis di atas adalah mereka yang telah menggunakan ubat herba kencing manis iaitu Kacip Emas. Terbukti berjaya membantu ramai pesakit kencing manis sama ada yang kronik atau pun pada tahap yang masih boleh di kawal. Terbukti berjaya untuk mengawal paras gula dalam darah kepada tahap normal dan juga menyembuhkan luka berlubang di kaki yang berbau.

kacip emas

Kacip Emas

1 liter per botol

sijil halal ubat kencing manis


Keunikan penawar ini telah banyak membantu pesakit – pesakit diabetes. Jus asli cecair memberikan penyerapan pantas kedalam sel badan dan sekaligus membantu perkara-perkara berikut:

  • Membantu MENCERNAKAN GLUKOSA dan membenarkan glukosa dalam darah menembusi dinding sel.
  • Membantu MENINGKATKAN KUALITI OKSIGEN dan mengaktifkan sel-sel di dalam badan.
  • Membantu MENGURANGKAN KELETIHAN dan KELESUAN TENAGA yang seterusnya MENGEMBALIKAN TENAGA DALAMAN khususnya bagi lelaki.
  • Membantu MEMULIHKAN RASA KEBAS KAKI DAN TANGAN
  • MENGEMBALIKAN DERIA RASA dan MEMULIHKAN LUKA TERUK atau KRONIK akibat Diabetes
  • Membantu MEMPERJELASKAN PENGLIHATAN YANG KABUR berpunca dari Diabetes.

testimoni ubat kencing manis

Memang terbukti berkesan. Lihat gambar keadaan sebenar pesakit kencing manis yang telah menggunakan kacip emas. Alhamdulillah…kesan-kesan luka di kaki akibat penyakit kencing manis dapat di sembuhkan hanya tingal parut sahaja.

Kacip Emas juga telah mendapat liputan di Astro dalam rancangan Bersama Anita. Dalam rancangan tersebut ialah Kapten Yusof pengasas Kacip Emas dan salah seorang pesakit kencing manis yang telah berjaya di rawat oleh beliau dengan menggunakan penawar Kacip Emas.

20 tahun menderita kerana penyakit kencing manis

Mata kembali terang dan cerah setelah mengambil Kacip Emas

Lagi keratan akhbar di sini…Klik di sini

Panduan untuk mengambil Kacip Emas

1. Paras gula lebih 12 mmol/L

  • 3 kali sehari (ambil pada waktu pagi, petang dan malam) 100 ml sekali minum.

2. Paras gula kurang 12 mmol/L

  • 2 kali sehari (ambil pada waktu pagi dan sebelum tidur) 100 ml sekali minum.

 

 

Lagi maklumat tambahan tentang pengambilan Kacip Emas sila baca pada bahagian FAQ. Klik Sini

Kacip Emas sebaik-baiknya di ambil semasa perut anda kosong iaitu sebelum sarapan pagi dan sebelum waktu makan.

Bekas sukatan minuman di bekalkan sekali dalam setiap kotak Kacip Emas.

Tolong pantang makanan yang tidak boleh di makan oleh pesakit kencing manis seperti yang di syorkan oleh doktor.

Panduan untuk pantang daripada pengeluar Kacip Emas. Elakkan daripada mengambil:

  • Minuman manis dan bergas
  • Makanan berminyak dan berlemak
  • Lemak daging dan kulit ayam
  • Makanan berkanji
  • Buah-buahan manis seperti dokong, langsat, durian, pisang, nenas dan lain-lain
  • Serbuk perasa
  • Susu cair/ susu tepung
  • Semua jenis ikan bersengat dan berduri (Sembilang, Fatin, Pelotan, Seludu, Keli)
  • Sotong, Ketam dan udang
  • Sayur bayam dan daun asin-asin (pucuk manis)
  • Umbut kelapa dan umbut pisang
  • Alkohol

Jangan tunggu lagi, anda kena rawat penyakit kencing manis anda pada hari ini juga sebab penawarnya sudah di jumpai. Jangan tunggu sampai berlubang di kaki atau kaki perlu di potong baru nak mencubanya. Mencegah penyakit kencing manis daripada peringkat awal supaya tidak menjadi lebih teruk adalah langkah yang paling baik.

Dapatkannya di sini dengan saya Cik Zem pengedar yang berdaftar dengan pengeluar Kacip Emas. Pembelian adalah secara online dan order di terima 24 jam. Kacip Emas akan di hantar terus ke alamat anda.

Penghantaran menggunakan Pos Laju.

 

Sudah di pos ke serata Malaysia

Beli sebotol ubat kencing manis Kacip Emas

1. Semenanjung Malaysia RM 145 + Kos Penghantaran RM 5 = RM 150

2. Sabah dan Sarawak RM 160 + Kos Penghantaran RM 10 = RM 170

Beli 2 botol ubat kencing manis Kacip Emas

1. Semenanjung Malaysia RM 290 + Kos Penghantaran RM 10 = RM 300

2. Sabah dan Sarawak RM 320 + Kos Penghantaran RM 25 = RM 345

Beli 3 botol ubat kencing manis Kacip Emas (Pakej Penjimatan Terbaik)

1. Semenanjung Malaysia RM 435 (Percuma Kos Penghantaran)

2. Sabah dan Sarawak RM 480 ( Percuma Kos Penghantaran)

Saya nak berikan penjimatan yang terbaik untuk anda, anda tak perlu:

- keluar rumah untuk membeli

- tak perlu bazirkan masa untuk keluar rumah

- tak perlu bersesak sesak di jalan raya

- tak perlu kos yang lebih untuk membeli

- barang terus di hantar kehadapan rumah anda

Anda jimat banyak perkara berurusan di sini…selain itu juga anda boleh bertanya berkenaan produk dan juga penyakit kencing manis…jangan malu malu untuk hubungi saya di 019-4798794 atau boleh chat dengan saya di facebook, sila add saya cikzem@yahoo.com…semuanya percuma…dan pastinya berbaloi…

Kaedah pembayaran

Masukkan jumlah pembayaran mengikut jumlah di atas ke akaun maybank.

Kalau tidak tahu guna Maybank2u anda juga boleh Bank In di kaunter atau buat Cash Deposit Di ATM.

Maybank 159012734724 (Zamri Yahya)

Masukkan email saya cikzem@yahoo.com ke dalam third party email address bagi memudahkan saya mengenal pasti bayaran anda.

Kemudian emailkan ke cikzem@yahoo.com

1. Nama Penuh

2. Alamat Penghantaran

3. No telefon

4. Butir-butir transaksi pembelian

Pastikan anda terus sms saya di 019-4798794 untuk memaklumkan pembayaran tersebut untuk memudahkan saya membuat pengesahan dengan cepat. Boleh terus bagi nama dan alamat melalui sms untuk lebih cepat.

No tracking ID pesanan anda akan di beritahu oleh saya selepas saya selesai membuat penghantaran.

Kaedah dan masa penghantaran

Untuk tempoh masa penghantaran, kawasan yang berada di dalam pekan dan di sekitar pekan akan dapat barang anda dalam tempoh 1 hari sebagai contoh saya poskan hari isnin, insyaallah hari selasa anda akan dapat barang tersebut.

Bagi kawasan yang agak jauh dan pendalaman mungkin mengambil masa lebih kurang 2 hingga ke 3 hari.

Namun jika ada apa apa masalah berhubung penghantaran, sila segera hubungi saya, saya akan bantu anda sebaik mungkin.

 

Untuk itu, jangan berlengah lagi dapatkannya hari ini…peluang untuk anda merawat penyakit kencing manis anda sudah ada di depan mata. Pentingnya anda mencuba terlebih dahulu untuk melihat kesan terhadap penyakit kencing manis yang di hadapi oleh anda.

Bagi anak-anak yang ibu bapa mereka menghidapi penyakit kencing manis, bantulah mereka. Jangan biarkan mereka terus menderita.

Sebarang pertanyaan boleh:

1. Hubungi saya di talian 019-4798794

2. Email saya di cikzem@yahoo.com

3. Chat di facebook jika saya online. Add saya melalui email cikzem@yahoo.com

Insyaallah saya akan bantu anda dengan servis yang terbaik………

JANGAN TUNGGU SAMPAI JADI MACAM NI BARU NAK BERUBAT…DAH TERLAMBAT!!!